ye-logo.v1.2

Олімпіада в Ріо: несподіванка для Алтухова та вдалі виступи Янчука та Грищун

Спорт 2374
Дмитро Янчук та Тарас Міщук виступлять у фіналі 20 серпня о 15.14
Дмитро Янчук та Тарас Міщук виступлять у фіналі 20 серпня о 15.14. Фото: vk.com

Завтра, 20 серпня, двоє хмельницьких веслувальників позмагаються за нагороди.

Сьогодні, 19 серпня, з Ріо-де-Жанейро, де тривають Олімпійські ігри, найшло одразу декілька приємних звісток. І всі вони стосуються хмельницьких веслувальників.

Спочатку стало відомо, що Павло Алтухов, який в каное-одиночці на дистанції 1000 метрів став п’ятим, підніметься на сходинку вище, оскільки бронзового призера Олімпіади-2016 Сергія Тарновського дискваліфікували через позитивний результат його допінг-проби.

А потім на свій перший старт на Олімпіаді в змаганнях каное-двійок на 1000 метрів вийшов Дмитро Янчук із львів’янином Тарасом Міщуком. Взявши участь у двох заїздах, наші веслувальники здобули путівку до фіналу! Вже завтра, 20 серпня, Дмитро Янчук та Тарас Міщук проведуть вирішальну гонку, яка розпочнеться о 15.14 за київським часом. Українські веслувальники стартуватимуть по третій доріжці.

Вдалим видався день і для Інни Грищун, яка разом із Марією Повх, Світланою Ахадовою та Анастасією Тодоровою взяла участь у змаганнях байдарок-четвірок. Українські веслувальниці також провели дві гонки та вийшли до фіналу. Вже завтра, 20 серпня, Інна Грищун із колегами по команді, у фіналі позмагаються нагороди. Початок о 15.40. Українська четвірка стартуватиме на сьомій доріжці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую