ye-logo.v1.2

Футзал. "Сокіл" - "Продексім": всі голи забивали гравці "Спортлідера+"

Спорт 2743
Хмельницький Сокіл святкує свою першу перемогу в новому чемпіонаті України в Екстра-лізі
Хмельницький Сокіл святкує свою першу перемогу в новому чемпіонаті України в Екстра-лізі. Фото: автора

Відбулися матчі першого туру чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги"

 Новий футзальний сезон в найвищому дивізіоні країни розпочався. І для хмельницького "Сокола", який ще минулого чемпіонату називався "Спортлідером+", він стартував перемогою над бронзовим призером херсонським "Продексімом".

Херсонська команда, яка, судячи з заявив її керівництва, планує поборотися за золоті медалі, у міжсезонні поповнилася не лише гравцями харківського "Локомотива" Кісельовим та Федорченком, а й гравцем "Спортлідера+" Дмитром Калуковим. Враховуючи той факт, що за "Продексім" ще й виступають екс-спортлідерці Андрій Чуднов, Олексій Фетько та Дмитро Михайленко, це матч мав носив особливий статус.

Команди на майданчику зустрічали з банерами, на яки нанесли емблеми клубів

Андрію Лисенку в матчі з "Продексімом" не раз діставалося по ногам

Гравці "Сокола" проявили неабиякі бійцівські якості в матчі з "Продексімом"

Гості, хоч і намагалися першими повести в рахунку, але молоді футзалісти "Сокола" доволі часто не давали херсонцям вільно почуватися на майданчику. Свої ж атаки, переважно будували через довгі паси зі своєї половини поля. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі та й без особливих моментів. Утім, "Соколу" таки вдалося забити. На 16 хвилині Дмитро Мартинюк прострілив у штрафний майданчик, де Владислав Щербань головою в один дотик відправи м’яч у сітку воріт Кирила Ципуна. Якщо ж порахувати удари в першому таймі, то хмельничани били 9 разів, херсонці нанесли на два удари більше. Але рахунок на табло свідчив про мінімальну перевагу в рахунку саме господарів.

У грі "Сокола" - "Продексіма" було дуже багато боротьби

Після перерви малюнок гри не змінився. "Сокол" доволі активно пресингував "Продексім", чим змушував гостей помилятися. Херсонці почали грати нервовіше, раз за раз порушуючи правила. Та на 27 хвилині ледь не зрівняли рахунок. Утім, "Сокол" після удару Калукова врятувала поперечина. А через чотири хвилини хмельничани, завдяки пасу Щербаня та наполегливості Андрія Хамдамова забили вдруге. За рахунку 2:0 на майданчику стало "спекотніше" - гравці "Продексіму" почали діяти грубо та заробляти жовті картки.

Владислав Щербань - автор першого голу "Сокола" в новому сезоні

Олександар Педяш та Дмитро Михайленко (№93) ще недавно грали в одній команді - хмельницькому "Спортлідері+"

За три з половиною хвилини гості пішли на ризик, замінивши воротаря на п’ятого польового гравця. І таки досягли свого. Щоправда, за 25 секунд до фінальної сирени, коли в воротах Богдана Тимощука відзначився Дмитро Калуков. Глядачі ж почали жартувати, що сьогодні забивають лише гравці "Спортлідера+".

Останні секунди матчу видалися напруженими. Але рахунок так і не змінився - 2:1, і це перша перемога хмельницького "Сокола".

Кінцівка матчу видалася нервовою - "Продексім" намагався врятувати матч, але не вдалося

Свій наступний матч хмельничани знову зіграють вдома. 27 серпня вони прийматимуть "Титан-Зорю" з Покровського, яка сьогодні виграла в "Юні-Ламана" з рахунком 4:3. Львівська "Енергія" також здобула перемогу, обігравши 3:1 "Кардинал-Рівне". "Локомотив" у Харкові переграв івано-франківський "Ураган".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую