ye-logo.v1.2

Футбол. "Поділля" - "Кремінь": дива не сталося, гості вистояли на "нуль" (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3011

Хмельницька команда провела свій п’ятий матч у другій лізі.

У матчі чергового туру чемпіонату України з футболу, між хмельницьким "Поділлям" та кременчуцьким "Кременем" фаворитом протистояння вважалися гості. Ще б пак, вони демонструють поки що стовідсотковий результат та не пропускають голів. Феном "Кременя", як пояснює їхній наставник Сергій Ященко в тому, що команда довго працювала над лінією захисту. Та й поки що, як каже пан Сергій, команді щастить.

Все могло змінитися в Хмельницькому. І змінитися доволі швидко. Вже на 8 хвилині матчу простріл на Алішера Якубова міг завершитися голом. Але... м’яч влучив у ногу захисника "Креміня" і полетів у нижній від голкіпера кут - гостей врятував Віталій Онопко. Хмельничани, які на відміну від попередніх матчів, вийшли дещо іншим складом (вперше ворота "Поділля" захищав 18-річний Сергій Шевченко, а замість травмованого Віталія Костишина вийшов Роман Шпиця), діяли, здебільшого на контратаках. Гості ж в статусі фаворитів намагалися забити. Але особливо небезпечних моментів у воріт обох команд не виникало.

Роман Худік доволі часто грав на випередження

Алішера Якубова іноді опікували двоє-троє гравців "Кременя"

За такої гри все міг вирішити лише один гол. І він таки був забитий. На 44 хвилині хмельничани, здавалося, відбили атаку гостей, та Максим Богданов був першим на м’ячі та влучно пробив із метрів 18-ти - Шевченко лише встиг відреагувати на удар, але не відбити його.

Роман Шпиця вийшов з перших хвилин матчу на позиції правого півзахисника

Ян Морговський грав на лівому фланзі півзахисту "Поділля"

Після перерви "Поділля" спробували відігратися. Однак, як і в першому таймі, відмінно діяв захист "Кременя" та голкіпер. Особливо на 70-хвилині матчу, коли Владислав Чуловський, який 5 хвилин до цього замінив Яна Морговського, віддав пас на Олексія Колесникова і той, здавалося, зрівняє рахунок. Та його удар з метрів чотирьох якимось дивом "потягнув" Онопко. Гості одразу ж відповіли небезпечним контрвипадом і Леван Кошадзе міг збільшувати перевагу, коли вийшов на побачення з Шевченко, але пробив вище воріт.

Артем Макарченко часто підключався до атак "Поділля"

У матчі "Поділля" - "Кремінь" було багато боротьби в центрі поля, а тому багато гострих моментів у цій грі глядачі не побачили

На 87 хвилині матчу "Кременю" все ж таки вдалося вдруге засмутити господарів поля. Богдана Бичкова вивели сам на сам із Костянтином Шевченком і рахунок став 0:2. Вже на останній хвилині матчу "Поділля" могло скоротити відстань у рахунку, коли Алішер Якубов пробивав головою і м’яч з лінії воріт виніс Олександр Москалик. Компенсовані арбітром три хвилини не допомогли хмельничанам забити хоча б гол престижу. Отож, 0:2 і футболісти "Поділля" зазнали четвертої поспіль поразки. В декого з них, коли залишали поле, були сльози на очах...

Навіси у штрафний майданчик "Кременя" рідко завершувалися ударами гравців "Поділля"

Голкіпер "Кременя" та захисники зробили все, аби їхня команда зіграла четвертий поспіль для себе матч із "сухим" рахунком

Після матчу головний тренер "Кременя" Сергій Ященко говорив, що гра могла завершитися і внічию. Адже ця перемога далася його команді дуже важко. Натомість наставник "Поділля" Віталій Балицький зауважив, що черговий суперник показав слабкі сторони хмельницької команди з середині захисту. Щодо самовіддачі, як і раніше, претензій у нього немає. "Єдине, що знову немає результату, - резюмував Віталій Вікторович. - Значить трохи ми недотягуємо до цього рівня".

Наступний свій матч "Поділля" зіграє в Одесі проти "Жемчужини" 26 серпня. Ця команда зіграла на один матч менше, ніж хмельничани, але має на один заліковий бал більше - в одеситів їх чотири.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую