ye-logo.v1.2

Подоляни сплатили до бюджету понад 1,3 мільярда гривень податку

Економіка 1473
Кількість офіційно зареєстрованих працівників з початку року в області зросла на 12 тисяч осіб
Кількість офіційно зареєстрованих працівників з початку року в області зросла на 12 тисяч осіб. Фото: blogs.lb.ua

Сума значно перевищує минулорічні показники.

 З початку 2016 року з доходів працюючих мешканців Хмельниччини відраховано до бюджетів усіх рівнів 1 мільярд 365 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомили у фіскальній службі області.

Як зазначають податківці, сума сплаченого податку з доходів фізичних осіб перевищує аналогічні показники минулого року на 151,8 відсотка, що в абсолютній величині становить 466 мільйонів гривень.

«За сегментами розподілу до державного бюджету надійшло 493 мільйони гривень ПДФО, відповідно бюджети місцевих громад отримали 1 мільярд 24 мільйони гривень цього податку», - розповідають фіскальники.

Кількість офіційно зареєстрованих працівників з початку року в області зросла на 12 тисяч осіб і на сьогодні становить 263 тисячі чоловік, які з отриманих доходів сплачують податок на доходи фізичних осіб.

«Завдяки працюючим жителям Хмельниччини місцеві громади отримують найбільшу частку бюджетних коштів для вирішення соціально-економічних питань», - зауважив керівник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Анатолій Марценюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую