ye-logo.v1.2

Чемпіонат Хмельницького з міні-футболу: три півфіналісти з чотирьох вже відомі

Спорт 1803
Біло-сині динамівці в 1/4 фіналу двічі переграли Бамбук і в півфіналі зіграють з Хмельницькими делікатесами
Біло-сині динамівці в 1/4 фіналу двічі переграли Бамбук і в півфіналі зіграють з Хмельницькими делікатесами. Фото: Асоціації міні-футболу Хмельницької області

Відбулися матчі 1/4 фіналу відкритої першості міста в Преміум-лізі.

Вісім команд, які за підсумками регулярної першості вийшли на чвертьфіналу чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, провели свої поєдинки, за підсумками яких вже відомі три команди, які пройшли до наступного етапу.

«Динамо-ГУНП», вигравши двічі в «Бамбука» (3:1 та 5:3), у півфіналі (серія також триватиме до двох перемог) зустрінеться з «Хмельницькими делікатесами» - командою яка двічі обіграла «Мустанг-Фаворит» (5:1 та 3:2). Ще одним півфіналістом стала «Тетра-CookDrive», яка двічі виграла в «Волі» (6:2 та 4:3). А ось яка команда стане суперником «Тетри» поки невідомо. Адже в протистоянні «Вентса» та «Спортлідера-3» рахунок у серії 1:1. Спочатку виграв «Вентс» 2:1, а потім «Спортлідер-3» взяв реванш 7:2. «Вирішальний матч, який і визначить володаря путівки до півфіналу, буде зіграний 27 серпня», - каже гравець «Спортлідера-3» Артем Глас.

Інші ж команди вже 27 серпня проведуть свої перші матчі 1/2 фіналу. Повторні поєдинки – 28 серпня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую