ye-logo.v1.2

На Теофіпольщині неподалік сміттєзвалища нелегально видобували пісок

Кримінал 1596
Орієнтовна площа кар
Орієнтовна площа кар'єру - 3,5 гектари. Фото: khmel.gp.gov.ua/ua/index.html

Орієнтовна площа кар'єру - 3,5 гектари.

У відпрацьованому кар’єрі поблизу сміттєзвалища за селом на Теофіпольщині, невідомі особи за допомогою промислової техніки здійснювали незаконне видобування корисних копалин (піску). Цей факт виявили працівниками прокуратури та співробітники територіального відділу поліції.

“На території цього кар’єру, орієнтовною площею 3,5 га, виявлено сліди від промислової розробки, а також вантажні транспортні засоби із піском. Згідно з інформацією відділу Держгеокадастру в районі, відпрацьований кар’єр розташований на земельній ділянці державної власності, що відноситься до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. За вказаним фактом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за частиною 2 статті 240 КК України”, - повідомляють у прокуратурі області. 

Наразі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури працівники поліції проводяться санкціоновані обшуки, інші слідчі дії, аби встановити обставин вчинення цього злочину і причетних осіб. На вилучену під час огляду місця події техніку судом накладено арешт.
 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую