ye-logo.v1.2

Дев’ятимісячний малюк став найспритнішим у Кам’янці-Подільському

Культура 2387
Переможець змагань малюків Гліб Чумагін з мамою та сестрою отримують подарунки від заступника міського голови Вадима Савчука
Переможець змагань малюків Гліб Чумагін з мамою та сестрою отримують подарунки від заступника міського голови Вадима Савчука

Двадцять чотири малюки у повзунках, які ще не вміють ходити, змагалися посеред Кам’янця-Подільського за звання найспритніших з нагоди Дня Незалежності.

Впевнено першість здобув дев'ятимісячний Гліб Чумагін, який за дев’ять секунд подолав дистанцію у п’ять метрів.
Акцію “Українські повзунки” в місті оголосили близько місяця тому і участь у ній зголосились взяти двадцять п’ять родин, проте у день змагань, на старт один з малюків не з’явився.

На площі біля Міського будинку культури організатори облаштували ділянку на якій і змагалися наймолодші кам’янчани. Вік учасників – від шести місяців до року. Допоки малята долали дистанцію на швидкість, їхні батьки, братики, сестрички робили все можливе, аби дитина проповзла якнайшвидше. Родини використовували для уваги мобільні телефони, улюблені іграшки дітей, пульти від телевізора, сумки, солодощі.

Один з учасників вперто не хотів стартувати, вибравши відпочинок

Щоправда, дехто навідріз відмовлявся навіть стартувати, а хтось просто розпочавши змагання, лягав і відпочивав на забіговій доріжці. Серед учасників “Українських повзунків” були і двойнята – дев’ятимісячні Марк та Кіра.
Усі малята отримали подарунки від мера міста, а переможець – кубок.

Батьки привертали увагу як могли - навіть з використанням домашньої техніки

“Гліб дуже любить бавитися, повзати по квартирі, він – активна дитина. Найбільше реагує на маму, хоча тато хоче думати, що на нього. Сподіваємось, що коли він виросте стане спортсменом”, - розповідає мама Гліба Чумагіна. 

Гліб Чумагін одразу ж показав свою спритність

Судді оцінювали швидкість учасників

Повзали з малюками і тати

Двойнята Марк та Кіра прийшли на змагання як справжні українці - в національному вбранні

За участь у змаганнях малеча отримала подарунки

 

 Ірина КУЗНЄЦОВА.

Фото автора. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую