ye-logo.v1.2

Дівчата, які аквагримом збирали гроші для Сашка Вишньовського, навідали хлопчика у лікарні

Допомога 3892
Хлопчик завжди радіє, коли до нього хтось навідується
Хлопчик завжди радіє, коли до нього хтось навідується

Доньки Героя АТО, Катя і Марина Суліма, на День Незалежності розмальовували обличчя перехожим і таким чином збирали гроші на лікування Сашка Вишньовського.

Наразі хлопчик перебуває у хірургічному відділенні Хмельницької обласної лікарні. Нещодавно на нього впала бетонна плита. Сашка прооперували, але він не відчуває нижніх кінцівок і не може ходити.

Благодійною акцією дівчатам вдалося забрати 3165 грн. Ще 50 грн. пізніше донесли небайдужі люди.

Наступного дня Катя і Марина Суліми, разом із мамою і волонтерами Мистецької сотні «Гайдамаки», навідали Сашка у лікарні. Приїхали пізно, після дев’ятої вечора. Марина Українець, волонтер Мистецької сотні, каже чекали маму Сашка, яка працює до дев'ятої вечора, а потім, до ранку, сидить у у хлопчика в лікарні. 

Катя Суліма каже, Сашко одразу впізнав дівчат. Гроші вони передали йому особисто.

Катя Суліма особисто передала гроші Сашкові

«Гроші особисто передала йому в руки. Він дуже дякував і посміхався. Вгостив «M&M's-ом», бо йому самому не можна цукерок», - поділилася дівчина.

Сашкові не можна солодощів, і він поділився з дівчатами

«Але Сашко - справжній боєць, - каже Марина Українець. – У лікарні йому нудновато лежати, бо лише отримує уколи і чекає, доки хтось прийде. Та його навідують рідні і однокласники. З дівчатками, які збирали для нього кошти, бачився перший раз, тому трохи соромився», - поділилася Марина.

Гості показували Сашкові фотографії з благодійної акції. Навіть принесли фарби, щоб і йому зробити аквагрим. Але у хлопчика почалася алегрія на якийсь з препаратів, тому вирішили не ризикувати.

Мама хлопчика, Олександра Вишньовська розчулилася, дуже дякувала дівчатам і пообіцяла, як тільки синові стане краще, Катя з Мариною обов’язково прийдуть в гості і розфарбують Сашка.

Рідні невзмозі оплатити дороговартісне лікування. Батько хлопчика - інвалід ІІ-ї групи, без однієї нирки та після двох інсультів, а старша сестра, ще навчається. Тому, якщо у вас є бажання і можливість допомогти, подаємо номер картки мами хлопчика: 5168 7573 1164 6741 Олександра Вишньовська. Телефон: (096) 271-31-54.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую