ye-logo.v1.2

Екс-чемпіон України з кікбоксингу, кам’янчанин Аркадій Василишин став найважчим за всю історію проекту «Зважені та щасливі»

Суспільство 6210
Слідкувати за нашим земляком можна буде у проекті «Зважені та щасливі-6» з 1 вересня щочетверга о 19:00 на телеканалі СТБ.
Слідкувати за нашим земляком можна буде у проекті «Зважені та щасливі-6» з 1 вересня щочетверга о 19:00 на телеканалі СТБ.. Фото: Прес-служби телеканалу

У шоу «Зважені та щасливі-6» буде худнути найважчий учасник за всі сезони.

1 вересня стартує черговий, шостий етап шоу «Зважені та щасливі-6».
У прес-службі телеканалу СТБ кажуть, цього року ідеєю проекту є протистояння чоловіків і жінок. Чоловічу команду тренуватиме В'ячеслав Узелков, а жіночу - його дружина і фітнес-тренер Марина Боржемская-Узєлкова. Також глядачі побачать нову ведучу, якої стала Яна Соломко.

Серед учасників, які прийшли змінити своє життя, буде житель Кам'янця-Подільського Аркадій Василишин. На старті проекту чоловік мав вагу 236 кг. Він став найважчим учасником за всі сезони проекту.
Аркадію 27 років. Він приватний підприємець і екс-чемпіон України з кікбоксингу.

Аркадій зізнається, що на проект пішов тому, що хоче, щоб дочка Аніта ним пишалася, а дружина побачила його нарешті струнким і здоровим.

Чоловічу команду тренуватиме В'ячеслав Узелков, а жіночу - його дружина і фітнес-тренер

Марина Боржемская-Узєлкова.

На що буде готовий Аркадій заради улюбленої сім'ї? Чи зможе він пройти до кінця і довести всім, на що він здатний? Слідкувати за нашим земляком можна буде у проекті «Зважені та щасливі-6» з 1 вересня щочетверга о 19:00 на телеканалі СТБ.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую