ye-logo.v1.2

Футбол. Богдан Шершун та його «Случ» виграли Кубок області

Спорт 3202
Команда зі Старокостянтинова - новий володар Кубка області з футболу
Команда зі Старокостянтинова - новий володар Кубка області з футболу. Фото: youtube.com

У фіналі змагань красилівський «Случ» не зміг дати бій команді зі Старокостнятинова

Черговий Кубок області з футболу дістався новому володарю. Минулорічний фіналіст – старокостянтинівський «Случ», який торік програв вирішальний матч волочиському «Збручу», цього року зміг здобути почесний трофей.

Ще до початку розіграшу Кубка області саме команду зі Старокостянтинова називали головним фаворитам змагань. Також «місце» в фіналі «пророкували» й іншому «Случу» - з Красилова. Так воно і вийшло – у фіналі зустрілися саме два «Случа».

«Нам було важко. Якщо в першому таймі хлопці ще билися на рівним, то на другий тайм нас не вистачило», - каже тренер красилівської команди Лев Сергеєв.

У першому таймі «Случ» зі Старокостянтинова забив лише один гол, який на свій рахунок записав Сергій Лук'янов, котрий торік виграва Кубок області в складі «Збруча». А ось у другому таймі… старокостянтиновці, завдяки трьом влучним ударам Рябця, Бегашова та Черкезова, збільшили своб перевагу. В підсумку старокостянтинівський«Случ», за який виступає володао Кубка УЄФА Богдан Шершун, здобув обласний трофей.

Попереду на команд очікує друге коло чемпіонату області в Прем’єр-лізі, яке стартує вже на початку вересня.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую