ye-logo.v1.2

Більше 1,7 мільйона гривень для бюджету заробили хмельницькі землевпорядники

Економіка 1639
Найбільше грошей отримали за видачу витягів про земельну ділянку з Державного земельного кадастру
Найбільше грошей отримали за видачу витягів про земельну ділянку з Державного земельного кадастру. Фото: з архіву

За сім місяців поточного року надали населенню 111 759 адмінпослуг.

 За адміністративні послуги, надані хмельницькими землевпорядниками, до державного бюджету надійшло більше 1,7 млн гривень. Про це повідомили у прес-службі управління Держгеокадастру області.

Як йдеться в повідомленні, з початку року землевпорядники надали населенню 111 759 адмінпослуг. З них 35 306 (31,6% від загальної кількості) платних адміністративних послуг, за які нарахована плата у сумі понад 1,7 млн гривень. Ще 76 453 – безкоштовно.

«За послуги, що потребують оплати, землевпорядники Хмельницької області перерахували до бюджету понад 1,7 млн гривень. Найбільші надходження у розмірі 1,405 млн грн. отримали за видачу витягів про земельну ділянку з Державного земельного кадастру. Ще 334814,72 тис. грн. надійшли за послуги з виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру», - зазначили у Держгеокадастрі.

Серед безкоштовних послуг найбільше стосувались державної реєстрації земельної ділянки з видачею витягу з державного земельного кадастру та видачі довідки з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую