ye-logo.v1.2

У Хмельницькому влаштують стокілометровий веломарафон для любителів

Афіша 5760
Мета веломарафону - популяризація велоспорту
Мета веломарафону - популяризація велоспорту. Фото: з архіву

Роверистів запрошують на «Хмельницьку сотку».

 У Хмельницькому 11 вересня відбудеться ІІ веломарафон "Хмельницька сотка". Активісти організовують велоперегони на 100 кілометрів для всіх охочих. Головне – мати велосипед і шолом.

«Це аматорський веломарафон, ми його проводимо вже вдруге. Подібні заходи є у сусідніх містах, вирішили організувати і в нас. Торік на «Хмельницьку сотку» зібралося близько 70 велосипедистів. Цього року ми змінили маршрут на більш цікавий, з кращими краєвидами», - говорить голова громадської організації Олег Олексінко.

За його словами, взяти участь у веломарафоні можуть повнолітні, (за умови письмового дозволу батьків – з 16 років), вони повинні мати шолом і справний велосипед. Учасників супроводжуватиме автомобіль технічної допомоги, поліція. Підбирали маршрут, щоб виключити головні траси, зважаючи, що їхати будуть аматори.

Збір учасників і реєстрація 11 серпня з 8:00 години на площі біля кінотеатру імені Шевченка. Загальний кілометраж марафону - близько 100 км. Маршрут: кінотеатр Шевченка - вул. Проскурівська - Старокостянтинівське Шосе — Печеськи — Аркадіївці — Редвинці — Ярославка — Меджибіж — Требухівці — Лисогірка — Шпичинці — Деражня — Загінці — Баламутівка — Ружичанка — вул. Кам'янецька — вул. Київська — вул. Кобилянської — вул. Березнева — ЗОШ №18 (фініш).

«Мета веломарафону - популяризація велоспорту, активного способу життя, залучення людей до аматорського спорту. Багато хто боїться їздити на 100 кілометрів, але це лише психологічний барєр. Хочемо створити такі умови, щоб вони подолали цю відстань і зрозуміли, що це реально», - додає Олег Олексінко.

Як зазначає велосипедист, на фініші призери будуть відзначені медалями та призами, а всіх учасників чекатиме польова кухня.

Веломарафон "Хмельницька сотка" розпочнеться 11 вересня о 8 годині ранку біля кінотеатру імені Шевченка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую