ye-logo.v1.2

З п’яного підполковника, який збив на Проскурівській клумбу, зняли обвинувачення

Кримінал 9529
Тоді, у березні, за словами правоохоронців, чоловік відмовився на місці пройти тест на вміст алкоголю в крові.
Тоді, у березні, за словами правоохоронців, чоловік відмовився на місці пройти тест на вміст алкоголю в крові.

Суд виніс рішення ще 7 липня.

У березні цього року, підполковник фельд’єгерської служби, тобто Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації Сергій Розгон, збив і протягнув бетонну клумбу по пішохідній вулиці у Хмельницькому. Бачили це тоді чимало перехожих. Чоловік був у нетверезому стані та чинив опір поліцейським, про що вони ж зафіксували у протоколі.

Проти підполковника відкрили адміністративне провадження за водіння в нетверезому стані та злісну непокору поліції.
Однак, у рішенні суду йдеться про те, що підполковник Сергій Розгон «в судове засідання не з’явився, хоча про час та місце був попереджений належним чином».
Саме тому, суддя Хмельницького міськрайонного суду Олександр Трембач, який вів справу, вирішив, що вона «підлягає закриттю».

Суддя Трембач виніс рішення про те, що підполковника Розгона варто "звільнити від накладання адміністративного стягнення", а провадження у справі закрити за... спливом строків передбачених Законом України.

Нагадаємо, ДТП сталася 18 березня, а рішення суду, яким підполковника звільнили від адмінстягнення, датоване 7 липня 2016 року. За цей період часу пан Розгон на суд, про що йдеться у рішенні, не з'явився і тому справу закрили. 

До речі, п'яна витівка підполковника на пішохідній вулиці Хмельницького, тягнула на штраф у сімі 3400 гривень.


 

Коментарі:

Віктор Веттер 02.09.2016 14:33

Вражаюча "принциповість" судді Трембача загальновідома. П"яного підполковника, який виявляв злісну непокору і чинив опір поліції можна звільнити взагалі від будь-якого покарання, і водночас з цим засудити поважного адвоката, який відмовився давати хабаря ДАЇшникам, за ч. 2 ст. 345 до 1-го року позбавлення волі через те, що не впізнав в іншому водії колишнього в.о.начальника УДАЇ м. Хмельницького, який перебуваючи в цивільному одязі на власному автомобілі здійснив на нього напад. А повинен був впізнати! ))) Але не так сталось як гадалось. Невдозі ці та інші "шедеври" хмельницького кривосуддя стануть предметом дослідження вищих судових інстанцій і тоді ми подивимось, де опиниться Олександр Леонідович, продажні прокурори і замовники його рішень!

Віталій Українець 31.08.2016 08:41

Злочинець прикритий злочинцями! але сьогодні всіх цікавить тарифи та курс $. Журналісти також не пишуть ВСЕ-згадують Гонгадзе та ін. Але не варто бути флюгерами в житті. Подібних злочинів маса,дрібних та крупних-але у кожного злочину є своя ціна.Все можна "порішати". 4 дні назад арештований СБУ колишній прокурор Поліщук на хабарі в 10000 $ також сплатить штраф?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую