ye-logo.v1.2

Хмельничани платять за гарячу воду за тарифом із рушникосушильником, а він не гріє

Суспільство 5777
Якщо не працює рушникосушильник, то тепловики радять звертатися до їхньої аварійної служби
Якщо не працює рушникосушильник, то тепловики радять звертатися до їхньої аварійної служби. Фото: remontu.com.ua

Тепловики кажуть, що потрібно розбиратися в кожному окремому випадку.

Як відомо, з 1 липня в Хмельницькому встановлені нові тарифи на гарячеводопостачання. За один кубічний метр води при наявності рушникосушильника слід платити 70,45 гривні, без нього - 64,94 гривні. Утім, виявляється, в деяких хмельничан, які платять за гарячу воду 70,45 гривні, рушникосушильник не гріє. А мав би…

«Нещодавно звернула увагу, що рушникосушильник не працює, - повідомила читачка сайту «Є», надіславши своє повідомлення у "Наркор" за номером 067-905-95-55. – Але ж я плачу за тарифом з рушникосушильником! Невже так «Хмельницьктеплокомунерго» економить? Що робити?»

«Та нічого ми не економимо, - стверджує директор «Хмельницьктеплокмонуенерго» Володимир Скалій. – Потрібно розбиратися в кожному окремому випадку. Є рушникосушильники, які працюють від опалення, а є – від гарячого водопостачання. Якщо в когось перестав працювати рушникосушильник, то слід звертатися до нас. Краще в аварійну службу».

За словами начальника виробничо-диспетчерської служби Петра Заїкіна, такі випадки непоодинокі. «З подібними зверненнями до нас звертаються хмельничани, але окремої статистики по таким зверненням у нас немає, - каже Петро Стефанович. – Чому в хмельничан не працюють рушникосушильники? Причини можуть бути різними: хтось втручався в систему, поставив кран, все що завгодно… Потрібно розбиратися в кожному окремому випадку. Тому хмельничанам, в яких не працюють рушникосушильники, слід звертатися до нас або за номерами 15-57 чи 70-06-23, або написати листа на адресу «Хмельницьктеплокомунерго»: 29009 м. Хмельницький, вул. Пересипкіна, 5. І наші працівники оперативно відреагують на заяву».

Та чи зроблять перерахунок? Наряд чи. Адже довести, що рушникосушильник не працював тиждень, місяць чи два – не реально.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую