ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують у дендропарк на перегляд фільму

Афіша 1978
Розпочнеться сеанс о 21.00. Перегляд кінострічки — безкоштовний
Розпочнеться сеанс о 21.00. Перегляд кінострічки — безкоштовний. Фото: kolo.poltava.ua

Просто неба покажуть кінострічку «Марлі і я».

Уже завтра, 3 вересня, гостей та мешканців обласного центру запрошують у Дендропарк «Поділля». Саме там, просте неба покажуть американську драму фільм «Марлі і я».

Як завжди, організовує перегляд соціальна ініціатива «Хтось Не Зробить» Благодійного фонду «Карітас». Рекомендують взяти із собою карімат і теплий одяг, бо ввечері може бути прохолодно.

Отож, фільм покажуть у дендропарку «Поділля», мікрорайон Виставка, на перехресті Проспекту Миру та Старокостянтинівського шоссе. Розпочнеться сеанс о 21.00. Перегляд кінострічки — безкоштовний.

Довідково: «Марлі та я» — весела родинна кінострічка про молоду пару, що розпочинають нове життя із новим будинком, новою роботою, новим собакою й, зрештою, трьома дітьми, яких собака не їсть, або ж стрічка не здобула б рейтинг PG. Овен Вілсон і Дженніфер Енністон втілили Гроганів як сміливих і кмітливих. Кожна пара має переживати злети й падіння в своєму шлюбі, та Луї XVI і Марія Антуанетта, якщо б жили в наші часи й прийняли до себе Марлі, він з'їв би їхні дорогоцінності, й вони б втекли з палацу й відреклися корони. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую