Гаряча тема:
- Війна
Нещодавно відкрила для себе вид приготування у кулінарному рукаві! Для тих, хто ще не користується цим зручним способом, поспішаю поділитися своїм рецептом. При такій тепловій обробці страви виходять низькокалорійними, ніжними й неймовірно соковитими. При цьому – плита й посуд, в якому ви готуєте, залишаються чистими! Не потрібно постійно перевертати їжу, жир не бризкає, не має диму. Поставили м’яско в духовку на годину й займаєтеся своїми справами!
Цей рецепт шалено простий. А баранина виходить дуже ароматною, м'якою, її буквально можна їсти одними губами. До речі, ви можете використовувати будь-яке м’ясо – свинину, яловичину, курку і навіть рибу!
Інгредієнти:
1 кг баранини (свинини, яловичини, курятини), 1-2 невеликі моркви, велика цибулина, 2-3 помідори, болгарська солодка перчина, невеличкий кабачок.
Для маринаду: соєвий соус, сіль, французька гірчиця в зернах, 1-2 ст. л. оливкової олії, лимонний сік, декілька зубів часнику, спеції (суміш перців, базилік, майоран, орегано, хмелі-сунелі).
Приготування:
М'ясо зачистити від жиру та плівок.
Нарізати невеликими шматочками. Всі овочі почистити й нарізати в довільній формі (але бажано крупно!). У великій мисці змішати овочі і баранину.
Для маринаду змішати всі інгредієнти.
Залити ним суміш м’яса з овочами.
Все ретельно перемішати й залишити маринуватися на хвилин 30 (годину). Потім скласти все в рукав, зав’язати з обох боків.
Випікати в духовці при 180°С до готовності. За 15 хвилин до кінця приготування рукав розрізати й дати страві трішки зарум’янитися.
Час приготування залежить від вашої духовки, м'ясо повинно бути м'яким (я, зазвичай, запікаю годину).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: