ye-logo.v1.2

ЕКСЛЮЗИВНЕ ВІДЕО: Скандал, футбол, поліція та... хмельницьке "Поділля" проти херсонського "Кристалу"

Спорт 8030

Два голи, пенальті та сльозогінний газ - ось таким видався поєдинок чемпіонату України з футболу в другій лізі.

 Поєдинок сьомого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги буде, мабуть, ще довго не вустах. Можливо, не сам матч, а те, що сталося після нього. Патрульні поліцейські, судячи з відео, яке є в розпорядженні сайту "Є" були вимушені застосувати сльозогінний газ вже після самого поєдинку, коли учасники матчу знаходилися у підтрибунному приміщенні.

Спочатку був футбол. "Поділля", яке 5 поспіль матчів не може здобути очки в другій лізі,приймало херсонський "Кристал". Та попри невдалі результати в попередніх іграх, хмельничан, за даними ПФЛ, прийшло підтримати 3900 глядачів.

Віталію Костишину на правому фланзі не раз заважав активно діяти екс-гравець хмельницької команди Дмитро Остапенко

Перший тайм матчу видався доволі напруженим - команди створили по декілька моментів біля воріт одна одної та пішли на перерву за нічиєї 0:0. Та вже після цього "запахло смаженим". Головний тренер "Кристалу" Сергій Шевцов доволі активно увесь перший тайм звинувачував арбітрів матчу в заангажованості та, навіть, "звертався" до наставника хмельничан Віталія Балицького: "Віталій!Навіщо це тобі треба? В тебе молоді хлопці! Навіщо ви "відриваєте" нам голову?". Склалося враження, що наставник "Кристалу" натякав на те, що "Поділля", вибачте на слові, "домовилося" з арбітром про позитивний результат.

Гравці "Поділля" в біло-синьому намагалися стримати атаки гостей ще до підступів до власного штрафного майданчика

Після перерви такі докори нікуди не зникли. Навіть тоді, коли, на думку багатотисячної публіки, арбітри були не праві. Утім, саме гравці "Поділля" забили першими. Стрімка контратака, і Алішер Якубов, капітан команди, після передачі Колесникова на Макарченка, а вже від того на ближню стійку, 88-й номер хмельничан  відкрив рахунок у грі на 49 хвилині.

49-хвилина. Алішер Якубов відкриває рахунок у матчі

Боротьба за м’яч у грі "Поділля"-"Кристал"

У поєдинку "Поділля" - "Кристал" було багато верхових дуелей

Гості могли не лише відігратися, а вирвати перемогу. Але просто відмінно ворота відмінно захищав новачок "Поділля" Сергій Дворник. Та на 81 хвилині Дворник, на думку рефері, збив гравця "Кристалу" у штрафному майданчику і суддя, який, якщо зважати на реакцію протягом усієї гри наставника "Кристалу" Сергія Шевцова, був заангажований, призначив пенальті у ворота "Поділля". Капітан херсонського клубу Сергій Цой пробив на силу і Дворник, хоч і вгадав напрямок удару, але парирувати не зміг. Вже після матчу голкіпер "Поділля" говорив, що взагалі не порушував правила, але...

Олексій Колесников вкотре проявив бажання виграти матч

Сергій Дворник (у помаранчевому) свій дебютний матч за "Поділля" провів на пристойному рівні

Ігорю Кльоцу 3 вересня виповнилося 17 років і він ледь не допоміг "Поділлю" виграти матч у "Кристала"

Матч так і завершився з рахунком 1:1. Можливо, саме для хмельничан він став більш прийнятним, оскільки в "Кристала" було більше моментів для взяття воріт. Та після гри почалися вже не футбольні справи....

У підтрибунному приміщенні, біля роздягалень команд, виникла штовханина між гравцями команд. Хто кого першим штовхнув - важко зрозуміти. Та патрульним поліцейським, які в цей момент опинилися там та спробували розборонити футболістів, довелося застосувати сльозогінний газ. Примітно, що на відео видно, що газ розпилювали як на хмельничан, так і на херсонців. А потім, склалося враження, що гравці "Поділля" почали відходити до своєї роздягальні. А ось тренери та гравці "Кристалу" навпаки... пішли "у наступ"... на поліцію. Та вже потім головний тренер "Кристалу" Сергій Шевцов жалівся на дії поліції, звинувачував у тому, що вони не мали права застосовувати газ тощо. Поліцейські ж пояснили - застосували спецзасіб, щоб розборонити учасників конфлікту.

Сергій Шевцов, головний тренер "Кристалу", під час матчу нарікав на суддівство, а після.. на дії поліції

Майже годину після гри тривав оцей конфлікт, після чого гості з Херсона у супроводі поліції пішли до свого автобуса. Хмельничани ж вже давно залишили стадіон...

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую