ye-logo.v1.2

Засідання виконкому: від створення комунального підприємства до призову строковиків

Політика 4204

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

8 вересня о 14.00 у Хмельницькому відбувся черговий виконком. На порядку денному – майже півсотні питань.

Чимало питань, які мали розглянути члени виконавчого комітету, стосувалися військовослужбовців. Як нинішніх, так і в минулому та майбутньому. Так, виконкому розглянув питання внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій щодо прийняття «Програми соціальної підтримки учасників АТО та членів їх сімей на 2016-2017 року», передачу в тимчасове безоплатне користування військової частини А 2339 медичного обладнання тощо.

Ще одним проектом рішення передбачалося внести на розгляд сесії міської ради пропозиції про створення комунального підприємства Хмельницької міської ради «Надія». Це підприємство має контролювати дотримання хмельничанами «Правил утримання тварин», регулювання чисельності безпритульних тварин шляхом їх вилову, стерилізації, кастрації, утримання в притулках тощо.

Наприкінці виконком розглянув питання й про проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України в жовтні-листопаді 2016 року. З повним переліком питань, які розглядав виконавчий комітет, можна ознайомитися на сайті міської ради.

Прямий ефір засідання виконкому сайт «Є» транслював в прямому ефірі, починаючи з 14.00. Пропонуємо вашій увазі запис з прямого ефіру:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую