ye-logo.v1.2

На Хмельниччині на одну вакансію претендують 12 офіційно безробітних

Суспільство 1382
За направленням центрів зайнятості отримали роботу 14,7 тис. осіб
За направленням центрів зайнятості отримали роботу 14,7 тис. осіб. Фото: з архіву

Допомогу по безробіттю отримували 10,4 тисячі осіб.

 У січні-серпні 2016 року в базі даних Хмельницької обласної служби зайнятості налічувалось 15,6 тис. вакансій для укомплектування службою зайнятості. Станом на 1 вересня 2016 року актуальними були 993 вакансії, на одну вакансію претендувало 12 безробітних.

Як повідомили у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи центру зайнятості, за цей період послугами організації скористалися 32,5 тисячі безробітних громадян. За направленням центрів зайнятості отримали роботу 14,7 тис. осіб.

«Кількість зареєстрованих безробітних становила 12,4 тисячі осіб. Серед безробітних 52% складали жінки, 35% – молодь віком до 35 років, майже кожен третій належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, майже кожен другий безробітний з числа сільських мешканців. Отримували допомогу по безробіттю 10,4 тис.осіб», - зазначили в центрі зайнятості.

Як зауважили у відомстві, з початку антитерористичної операції до центрів зайнятості Хмельницької області звернулося більше 1900 демобілізованих військовослужбовців, 287 – працевлаштувсали.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую