ye-logo.v1.2

Футбол. Невдалий день для старокостянтинівського «Случа» (ВІДЕО)

Спорт 1978
Після перемоги в чемпіонаті області над Поділлям, Случ програв у Кубку України перший матч
Після перемоги в чемпіонаті області над Поділлям, Случ програв у Кубку України перший матч. Фото: з архіву

У Кубку України – поразка, в першості області – знову другі.

Старокостянтинівський «Случ» зіграв свій перший матч у Кубку України серед аматорів. На матч в Львівській області проти ФК «Миколаїв», старокостянтинівці приїхали в ранзі лідера першості Хмельницької області. А поїхали… в статусі другої команди Хмельниччини.

«Случу» вдалося утримати свої ворота «на замку» до 42 хвилини матчу. А потім… Назар Міліщук увірвався до штрафного майданчику гостей та закинув м’яч «за комірець» голкіперу старокостянтинівського клубу. На 66 хвилині Міліщук відзначився вдруге. Тепер вже з пенальті. Ще через дві хвилини третій гол у ворота «Случа» забив Олександр Яремчук. У підсумку 3:0 на користь ФК «Миколаїв».

Тепер «Случу», аби пройти до наступного етапу, потрібно 14 вересня в Старкостянтинові забити мінімум три м’ячі в ворота команди з Львівщини.

А поки «Случ» грав у Кубку, в першості області відбувався матч волочиського «Агробізнеса» проти хмельницької «ДЮСШ-1». Три голи Малащука, дубль Донця та ще голи від Даньківа та Пюрка – і команда з Волочиська перемогла з рахунком 7:0. А окрім перемоги повернула собі ще й першу сходинку в турнірній таблиці обласних змагань. Тепер в «Агробізнеса» та «Случа» по 28 очок, але старокостянтинівці зіграли на один матч більше.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую