clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Курячі ніжки в йогурті з імбиром під сирною скоринкою

М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним.

М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним. . Фото: автора

М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним. Зі красивою скоринкою, не дуже жирні, апетитні й смачні.

Ще один дієтичний рецепт. Якщо хочете зовсім «лайт» — видаліть із гомілок шкіру та не використовуйте сир. А так — йогурт, сир, духовка й куряче м'ясо. Що може бути корисніше і смачніше? Ну і, звісно, ще імбир!

Інгредієнти:
6 гомілок, 400 мл грецького йогурту (або будь-якого іншого без домішок), сік та цедра половинки лимону, 1 ч. л. карі, 1 ч. л. паприки, 1 ч. л. сухого імбиру, перець чилі (за смаком), 0,5 ст. л. французької гірчиці в зернах, сіль, 100 г твердого сиру.

Приготування:
Викласти в миску йогурт. Додати всі приправи, лимонний сік, цедру і сіль. Перемішати. Курячі ніжки, попередньо вимиті й висушені паперовим рушником, відправити в маринад і добре перемішати. Поставити на годину в холодильник.

Потім перекласти у форму для запікання.


Випікати в розігрітій до 170ºС духовці протягом 30 хвилин.

Потім посипати тертим сиром і зменшити температуру до 150ºС.

Тримати в духовці ще 20 хвилин.  

Подавати з печеною картоплею чи рисом.

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 10.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26.05
27.4
27.5
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31