ye-logo.v1.2

Футбол. "Нива" з Тернополя змогла перервати "суху" серію волочиського "Агробізнеса" (ВІДЕО)

Спорт 2288

Відбулися матчі 5 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів.

У Волочиську місцевий "Агробізнес" приймав тернопільську "Ниву". Якщо гості до цього мали в своєму активі лише чотири очки, то господарі - йшли зі стовідсотковим результатом - 9 очок із 9 можливих. До того ж, "Агробізнес" у трьох попередніх матчах не пропустив жодного голу.

"Грати проти насиченого захисту "Ниви" було непросто, - каже головний тренер "Агробізнеса" Андрій Донець. - Але ми все одно мали моменти, ось тільки забити не могли. А потім... тернополяни забили. Добре, що змогли відігратися".

"Нива" повела в рахунку на 61 хвилині, коли у воротах Сергія Чижа відзначився Назар Ільчишин. "Агробізнес" продовжив насідати на ворота гостей, але зрівняти рахунок ніяк не вдавалося. І лише на 95 хвилині матчу господарі, заробивши кутовий, змогли врятуватися від поразки. І знову забив Микола Темнюк, який стабільно забиває за "Агробізнес" в кожному матчі. Отож, 1:1. Попри нічию, команда з Волочиська продовжує посідати перше місце в групі 1.

Свій наступний матч "Агробізнес" в аматорській першості України проведе 18 вересня у Рівненській області проти ФК "Малинськ". Суперник волочиського клубу має в своєму активі три очки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую