ye-logo.v1.2

У Новоушицькому районі під час сварки чоловік застрелив свого швагра

Кримінал 2553
Увечері, після застілля, молоді люди вирішили поїхати розважитись — постріляти з рушниці по пляшках
Увечері, після застілля, молоді люди вирішили поїхати розважитись — постріляти з рушниці по пляшках. Фото: www.unn.com.ua

Майже добу чоловік переховувався, але врешті вирішив зізнатися у скоєному та сам прийшов до відділку поліції.

У суботу, 10 вересня близько 22.40 години на польовій дорозі поблизу села Мала Стружка Новоушицького району, чоловік під час суперечки застрелив свого 28-річного швагра.

"Того дня у батька сімейства було день народження. Дочка з чоловіком та син із дружиною приїхали привітати іменинника. Увечері, після застілля, молоді люди вирішили поїхати розважитись — постріляти з рушниці по пляшках.
По дорозі між чоловіками виникла суперечка. Швагро зупинив автомобіль і вони вийшли на вулицю з’ясовувати стосунки. У 25-річного підозрюваного була в руках мисливська рушниця, з якої він здійснив один постріл у бік свого опонента. Куля потрапила в голову, від чого 28-річний чоловік помер на місці події. Зрозумівши, що накоїв, зловмисник залишив жінок поряд із тілом, а сам втік з місця події", - повідомляють у Нацполіції.

Правоохоронці кажуть, що майже добу чоловік переховувався, але врешті вирішив зізнатися у скоєному та сам прийшов до відділку поліції. Підозрюваного затримали. Йому доведеться відповідати перед законом згідно частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. У рамках розслідування призначено ряд експертиз. Слідчі дії наразі тривають.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую