ye-logo.v1.2

Кава, пиво, риба і футбол, або чим здивують райцентри області на святкуванні Дня міста

Афіша 3590
Одразу кілька районних центрів області 17-18 вересня відзначатимуть День міста
Одразу кілька районних центрів області 17-18 вересня відзначатимуть День міста. Фото: з архіву

Найближчими вихідними відразу три райцентри області та місто Нетішин відзначать День міста.

Одразу кілька районних центрів Хмельницької області 17-18 вересня відзначатимуть чергові річниці із дня першої писемної згадки. Хтось гучніше, хтось скромніше, але святкуватимуть цими вихідними жителі Дунаєвець, Городка, Старокостянтинова і Нетішина. У середу, 21 вересня, День міста відбудеться у Славуті, хоча приурочені до цього дня заходи розпочнуться ще з суботи.

У міській раді розповідають, що на 384-річницю в Славуті організують велопробіг вулицями міста та матч з міні-футболу за Кубок міського голови. Планують, також, спортивну та туристична частини, атракціони, фотовиставки, дитячу програму, кухню підприємців міста. Ну і як Славута без пивного конкурсу, який також проведуть в рамках святкувань. Щодо музично-розкажальної програмути, то анонсують виступ рок - гуртів «ZAPASKA» та «FLIT», «МЕРІ».

І так, 654- річницю на вихідних святкуватимуть у Городку. На містян будь-якого віку чекають різноманітні розваги. Зокрема, працюватимуть дитячі атракціони, продемонструють циркові вистави. А на водоймищі «Смотрич» організують перегляд кінофільму у 7Д форматі. Також, у міській раді анонсують футбольний матч між командою національної збірної України серед ветеранів та місцевою командою. Городчани матимуть можливість позмагатись у «Богатирських іграх-2016» за титул «Богатир міста Городок» та посмакувати кавою на фестивалі «Кавова турка» з Кам’янця-Подільського. Завершать програму до Дня міста виступами ансамблю «Козаки Поділля», Вікторії Літвінчук, фіналістки «Голосу країни. Діти» та молодіжною дискотекою.

У Дунаївцях виступить Міла Нітіч. Фото: "Ділові Дунаївці"

У Дунаївцях в рамках відзначення Дня міста, підпишуть рамкову угоду з чеськими партнерами. Окрім того, організують велопробіг, святковий ярмарок змагання з велосипедного спорту, більярду та пейнтболу. Обіцяють також дефіле барабанщиць та конкурс чеської пісні. Завершить свято виступ української співачки Міли Нітіч. Дунаївчан просять одягнути національні костюми.

У нетішинців буже власний фестиваль. Фото: www.erepublik.com

807-річницю міста Старокостянтинова відзначатимуть конкурсом на кращого рибалку, змаганнями з волейболу, футболу, шахів, рукопашного бою, легкоатлетичним пробігом та велопробігом. Планують концертну програму за участю творчих колективів міста, народного артиста України Мар’яна Гаденко та Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.

У Славуті День міста святкуватимуть 21 вересня. Фото:yani-mako.livejournal.com

Нетішин серед усіх міст-іменинників наймолодше, всього 32 роки. Попри це, містяни у День міста започатковують власний пісенний фестиваль «Вернісаж-Енергофест», який триватиме два святкових дні. Окрім того, проведуть флеш-моб «Обійми місто», працюватимуть дитячі та дорослі атракціони, виставки-ярмарки, організують легкоатлетичний  пробіг «Олімпійці з нами є і будуть!» та  ХІV тур чемпіонату області з футболу між командами «Енергетик-Миклуш» м. Нетішин – «Громада» ст. Дунаївці.

У Старокостянтинові шукатимуть найкращого рибалку. Фото: st-konstantinov.at.ua

Детальну інформацію щодо програми святкувань, читайте на офіційних сайтах міських рад Дунаєвець, Городка, Старокостянтинова, Нетішина і Славути.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую