ye-logo.v1.2

Футбол. Команда з Волочиська знову перша, «Случ» перемагає в Кубку України, але…

Спорт 1951
Микола Темнюк (у білому) забив у ворота Фортеці два голи
Микола Темнюк (у білому) забив у ворота Фортеці два голи. Фото: з архіву

Лідери обласної першості з футболу провели свої чергові поєдинки.

Старокостянтинівський «Случ» зіграв матч-відповідь Кубка України серед аматорів, зігравши вдома з ФК «Миколаїв» Львівської області. Після поразки на виїзді з рахунком 3:0, старокостянтинівцям потрібно було забивати щонайменше тричі та не пропускати.

Завдання мінімум – забити три голи, «Случ» виконав ще в першому таймі. Та в другій половині матчу… команди обміняли голами. «Случ» переміг з рахунком 4:1, але вилітає з Кубку, оскільки за підсумками двох матчів далі проходить ФК «Миколаїв».

А ось волочиський «Агробізнес» провів свій матч у першості області. У Кам’янці-Подільському команда Андрія Донця здолала «Фортецю» з рахунком 3:1, завдяки чому перемістилася в турнірній таблиці з другого на перше місце, випередивши старокостянтинівський «Случ».

Нагадаємо, 17 вересня у чемпіонаті області відбудуться матчі 14 туру. «Епіцентр-Вікторія» вдома прийматиме ФК «Дунаївці», а «ОТГ» в Старій Синяві – старокостянтинівский «Случ». «Громада» завітає до Нетішина, а хмельницька «ДЮСШ-1» до Кам’янця-Подільського. А ось «Агробізнес» цей тур пропускатиме і отримає три очки, оскільки мав би зіграти з «Поділлям», а тому збереже за собою перше місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую