clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Кролик в кефірі (найпростіший рецепт)

Все гранично просто: перемішали, виклали, запекли

Все гранично просто: перемішали, виклали, запекли. Фото: автора

Дуже смачна страва, яка не вимагає наявності великих кулінарних талантів, а також складних інгредієнтів.

Це напевно найпростіший варіант запікання кролика в духовці. Запозичила його із рецепту «курка в кефірі». Дуже мені подобається смак м’яса, коли воно готується у цьому кисломолочному напої. І куряче філе, і кролик виходять ніжними й соковитими, і такими м’якенькими, що страву можна їсти буквально губами!


Інгредієнти:
Тушка кролика (2-2,5 кг), 2 цибулини, 500 мл кефіру, лавровий листок, сванська сіль (це суміш – перець стручковий, часник, сіль, коріандр, хмелі-сунелі, кмин, кріп, пажитник, ухо-сунелі).


Приготування:
Все гранично просто: обробити кролика й розділити його на порційні частини. Цибулю нарізати півкільцями, додати лавровий листок, сіль зі спеціями. Все змішати з м’ясом. Далі слід… «втопити» кролика в кефірі. Залишити маринуватися приблизно на 3 години.
Потім викласти шматочки кролика у форму для запікання разом із кефірним маринадом. Запікати при 180°С протягом 50 хвилин.

Ось так все просто: перемішали, виклали, запекли

Спробуйте також приготувати: Кролик в сметані по-закарпатськи, Кролик по-бельгійськи з вишнями у вишневому пиві, Кролик в молоці.

 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 10.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26.05
27.4
27.5
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31