ye-logo.v1.2

19-річному хлопцю з Ярмолинеччини загрожує 6 років тюрми за крадіжку грошей в рідної сестри

Кримінал 1522
Юнак обікрав сестру
Юнак обікрав сестру

Хлопець вкрав 10 тисяч гривень.

 У селі Гута Яцковецька Дунаєвецького району 19-річний юнак поцупив у сестри гроші. Правоохоронці впродовж кількох годин встановили особу крадія, який у скоєному зізнався.

Юнак приїхав до сестри на вихідні, і поки її не було вдома, заліз у будинок. Двері були замкнені, але це не зупинило зловмисника — він розбив скло і таки проник всередину. В одній із кімнат знайшов гаманець із грішми та, не перераховуючи, забрав усі.

"Після цього молодик одразу пішов у місцевий магазин, де віддав бабусин борг та купив чайник і продукти. З усім добром попрямував до дядька, з яким пиячив до вечора, а потім вони ще й разом пішли на дискотеку", - розповіли у прес-службі поліції області.

В обласному центрі на викрадені гроші хлопець придбав собі мобільний телефон та знову купив спиртне, яким пригощав своїх знайомих. Наступного дня сестра зловмисника повернулася додому і виявила крадіжку 10 тисяч гривень. Жінка одразу звернулася із заявою до поліції. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили особу зловмисника впродовж кількох годин. Хлопець у скоєному зізнався. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую