ye-logo.v1.2

На першому ІТ фестивалі у Хмельницькому створять українського супергероя

Афіша 2384
Фестиваль відбудеться 17-18 вересня
Фестиваль відбудеться 17-18 вересня. Фото: автора

Найближчими вихідними відбудеться фестиваль інформаційних технологій.

У суботу та неділю, 17 та 18 вересня, у Хмельницькому відбудеться перший в нашому місті ІТ-фестиваль такого формату «it256». На території парку ім. Чекмана розтушують кілька зон: головна сцена, зона хакатону, розважальна зона для дітей, арт-майданчик, ІТ маркет, майданчик робототехніки та фудкорт. Організатори запрошують хмельничан, незалежно від галузі діяльності та віку. Обіцяють, що цікаво буде всім. 

«Ми вирішили організувати такий фестиваль, щоб показати, що в місті є ІТ, багато професіоналів та розробників. Загалом, сфера інформаціних технологій стрімко розвивається, і в Хмельницькому зокрема. Подібний фест відбудеться вперше. Ми виділили 3 основних зони. Одна з головних — це сцена, де доповідатимуть запрошені спікери. Друга зона — арт-зона, на ній проведуть всілякі майстер-класи. Третя — зона хакатону»,- розповідає організатор фестивалю Олександр Івахов.

Так виглядає карта фестивалю. Фото: it256.ml/#

За його словами, чекають на лекторів з різних куточків України, будуть і з нашого міста. В суботу  ввечері відбудеться концерт гурту «DZIERZYNSKI BITZ» та дискотека. Гостям та учаникм фестивалю запропонують створити власного, українського, супергероя. Його образ має бути близький серцю кожного українця. Зобразити супергероя можна різноманітними засобами, від олівця і папірця до планшету із стілусами. Організатори уже назвали цього персонажа Поллариком.

Будуть завдання призначенні виключно для спеціалістів із ІТ. Так,  програмісти гуртом працюватимуть над розв'язанням проблеми, яку їм запропонують організатори фесту. Переможців чекає грошова винагорода.

Детальну інформацію шукайте на сайті фестивалю "it256"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую