ye-logo.v1.2

Мінус 30 сантиметрів у талії? Дуже навіть реально!

Спорт 8132

Для всіх, хто не встиг підготувати своє тіло до літа, тренер Віталій Безносюк оголошує підготовку до сезону – 2016.

На свій смак можете вибрати групові або індивідуальні тренування. Позитивний результат гарантовано.

І це не просто слова. Адже вони підкріплені яскравими прикладами. Перший з них – це я. За півроку тренувань в рамках проекту «Маю ціль» мені вдалось скинути майже 10 кг. Останній кілограм все ще пручається. Втім, мінуси у вазі не такі відчутні і помітні, як мінуси в сантиметрах. А об’єми талії і стегон за весь цей період зменшились теж на 10 сантиметрів кожен. І це реально круто. На початку проекту я навіть не могла про таке мріяти.

Відразу хочу випередити критику в адресу і запевнити, що за цей період харчування я дійсно скорегувала, але від улюблених смаколиків навідріз відмовитись не змогла. Калорії, на жаль (а може і на щастя), рахувати теж не навчилась. Однак мої порції стали набагато меншими і якіснішими. З хлібом та цукром я теж майже попрощалась, але кава без цукру мені ще не дуже смакує.

Втім, працювати над собою далі надихають приклади інших дівчат, які на тренування до Віталія ходять уже не один рік. Як приклад, подружня пара Оля та Олег одночасно почали займатись у тренера. Дивлячись зараз на гарну фігуру Олі, важко повірити, що молода мама двох дітей ще рік тому важила 104 кг, причому навіть на кілограм більше, ніж її чоловік. Як згадує Віталій, вони просто прикотились в спортклуб. Оля теж зараз розповідає про минуле з посмішкою Худнули вони з Олегом синхронно. Втім, результати дружини кращі. За 12 місяців тренувань їй вдалось скинути 30 кг!!!. В об’ємах це звучить просто неймовірно – 30 см в талії!

Ще одну колегу з тренувань я місяць не бачила. І ось на останньому вуличному тренуванні на стадіоні її зовнішній вигляд мене приємно здивував. «Мінус 6 кілограмів за два місяці!»- підтвердила вона. Світлана двічі на тиждень приходила займатись до Віталія на стадіон. Вдома разом з чоловіком виконувала бюрпі, планку, присідання. Втім, завпевняє, що особливо не перенапружувалась. А що заважає під час перегляду улюбленого фільму чи передачі виконати динамічну планку, присісти 50-100 разів чи покачати прес?

Подібних історій можна навести безліч. Головне – не планувати, а реально прийти та спробувати. А під умілим керуванням тренера Віталія підготуватись ви зможете навіть не до наступного літа, а уже до цих зимових свят. 

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую