ye-logo.v1.2

Танцювальні школи Хмельницького запрошують взяти участь у «Open Air dancing»

Афіша 2583
Взяти участь можуть усі танцювальні школи міста
Взяти участь можуть усі танцювальні школи міста. Фото: vk.com

Кращих визначать глядачі.

У День міста, 25 вересня, у Хмельницькому відбудеться танцювальний проект «Open Air dancing». Управління культури і туризму Хмельницької міської ради запрошує танцювальні школи, студії та гуртки будь-якої форми власності взяти участь. Відбудеться танцювальний батл на вулиціПроскурівській (навпроти ТЦ «Пасаж Олександрійський») з 14.00 до 16.00 години.

“Під час танцювального проекту за оплесками глядачів будуть визначені кращі танцювальні школи з наступних танців: сальса (salsa), бача?та (bachata), кізомба (kizomba), ча-ча-ча (cha cha cha), са?мба (samba). До участі у проекті допускаються усі без виключення танцювальні школи, студії, клуби та гуртки, програми яких включають вищеназвані танці і представники яких подали анкети – заявки на участь у Хмельницький міський будинок культури (заступнику директора Сергію Щербанюку). Кожна танцювальна школа, студія, клуб або гурток може подати заявку на участь у будь-якому з вищеперерахованих напрямків (танців), або в усіх напрямках без виключення. Школа готує показовий виступ тривалістю 2-3 хв. в кожному напрямку, фонограми у форматі МР3 до 22 вересня 2016 року на флешці подаються у Хмельницький міський будинок культури”, - повідомляють організатори.

Після завершення проекту кожна заявлена танцювальна школа, студія, клуб та гурток отримає Диплом за участь, а кращі, за версією глядачів, отримають Диплом «Краща танцювальна школа 2016 року, за підсумками глядацького голосування”.
Додаткова інформація за телефоном (068) 824 21 81. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую