ye-logo.v1.2

Півсотні хмельничан повірили шахраю, який постав перед судом

Кримінал 2678
Чоловік обіцяв цукор, брав гроші та зникав
Чоловік обіцяв цукор, брав гроші та зникав. Фото: ukrsugar.com

Чоловік свою провину не визнав, але й суд йому не повірив.

У Хмельницькому міськрайонному суді розглянули справу стосовно місцевого мешканця, якого звинуватили у понад 50 епізодах шахрайства. Суми, на які він "розвів" людей, різні - 250, 500, 1250 ривень... але...

Засуджений діяв здебільшого за однією ж тією схемою. Телефоновував за оголошеннями про здачу в оренду квартири чи кімнати. Домовлявся про зустріч, приходив, оглядав і... відмовлявся винаймати житло. Натомість, пропонував придбати в нього цукор - то по 100 гривень за мішок, то по 250 гривень, то по 400. Словом, дешево! Люди, повіривши незнайомцю, давали грошей, як правило, на 3-5 мішків, а потім... Ні цукру, ні грошей.

У судовому засіданні засуджений не визнав своєї провини, стверджуючи, що ні в кого гроші він не брав. Не зміг чітко пояснити підстави, з яких потерпілі його звинувачують у скоєнні шахрайських дій, а також причини такого тривалого пошуку ним житла, жодне з яких його не влаштовувало. До того ж, під час вирішення питання щодо продовження строку дії запобіжного заходу, засуджений заявляв, що вину визнає повністю та має намір відшкодовувати заподіяну потерпілим особам шкоду, що в подальшому, під час допиту заперечив.

Отож, вердикт Феміди - три роки позбавлення волі. Рішення ще може бути оскаржене в апеляційному суді.

Читайте також: Афера на мільйони. Підозрювана: "Я все поверну! Але 19 мільйонів я не винна"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую