ye-logo.v1.2

Футбол. Незвичний домашній матч "Поділля"... на Львівщині

Спорт 2412
Наступний матч Поділля зіграє в Вінниці проти Ниви-В
Наступний матч Поділля зіграє в Вінниці проти Ниви-В. Фото: з архіву

Відбулися матчі 10 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги.

 мельницьке "Поділля" в рідних стінах мало приймати "Рух" з Винників Львівської області. Але... через ремонт на стадіоні "Поділля" гру зіграли на Львівщині. Та ще й за умови, що господарями поля був не "Рух", а саме хмельничани. А це означає, що в другому колі "Поділлю" знову доведеться їхати в Винники. Вже у статусі не господарів, а гостей.

Безумовно, фаворитом протистояння вважався "Рух", в складі якого є футболісти, які пограли в дивізіонах вищі, ніж друга ліга. У "Поділля", як відомо, одна молодь. І в Винниках за "Поділля" дебютували новачки 17-річний Валерій Степаненко (вийшов в основному складі) та 16-річний Андрій Наконечний (вийшов на заміну), яких дозаявили ще 1 вересня.

"Нам було важко протистояти супернику, - каже головний тренер "Поділля" Віталій Балицький. - У "Руха" свої завдання, у нас свої. Мої хлопці старалися, але одного бажання на такому рівні замало. Ми ще вчимося та звикаємо до другої ліги. Коли нам забивали перший гол, то чомусь ніхто Бориса Баранця не зустрічав. У другому таймі, коли пропустили вдруге, помилився голкіпер. Ось і маємо поразку з рахунком 0:2".

Свій наступний матч "Поділля" зіграє 25 вересня у Вінниці проти "Ниви-В". Хмельничани поїдуть до Вінниці в статусі аутсайдера, адже посідають передостанню 16 сходинку в турнірній таблиці. А вінничани йдуть на 9 позиції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую