ye-logo.v1.2

Футбол. Темнюк не забиває, «Агробізнес» не перемагає

Спорт 1863
Агробізнес під керівництвом Андрія Донця (ліворуч) та Ігоря Шишкіна (праворуч) продовжує лідирувати в першості України серед аматорів
Агробізнес під керівництвом Андрія Донця (ліворуч) та Ігоря Шишкіна (праворуч) продовжує лідирувати в першості України серед аматорів . Фото: з архіву

Команда з Волочиська провела черговий матч у чемпіонаті України серед аматорів.

Поєдинок 6 туру «Агробізнес» проводив на Рівненщині, де грав із ФК «Малинськ». Перший тайм матчу завершився з нулями на табло, а ось у другій половині гри глядачі побачили голи. Спочатку Олександр Юрчак вивів гостей вперед у рахунку, але згодом господарі відновили «статус-кво». Нападник «Агробізнеса» Микола Темнюк, який вже привчив багатьох забитими голами за «Агробізнес», цього разу пішов з поля не відзначившись у воротах суперника.

Для команди з Волочиська ця нічия стала другою поспіль у чемпіонаті. Утім, у тренерському штабі трагедії в цьому не бачать. «Тут немає нічого дивно, ви подивіться на результати інших матчів. Команди доволі рівні, - каже старший тренер «Агробізнеса» Ігор Шишкін. – Ми з ними грали минулого чемпіонату в плей-офф, тому вони знали наші сильні сторони.

Все наче йшло нормально, забили гол, а потім припустилися помилки і пропустили. Тому результат, мабуть, десь закономірний. Хоча ми могли забити як при рахунку 1:0, так і при рахунку 1:1. Але… Тепер переключаємося на першість області й 2 жовтня гратимемо з оржівським «ОДЕКом». Це буде ключова гра для турнірного становища. Так що є час для підготовки».

«Агробізнес» продовжує очолювати турнірну таблицю групи «1». І 2 жовтня вдома прийматиме ще одного з фаворитів змагань – «ОДЕК» із Рівненської області.


"Агробізнес" у 5 зіграних матчах здобув 11 очок

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую