clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Свинячі реберця в хмелі-сунелі, запечені з картоплею

М'ясо ж виходить таким ніжним та м'якеньким, що практично само відстає від кісточки.

М'ясо ж виходить таким ніжним та м'якеньким, що практично само відстає від кісточки.. Фото: автора

Фантазія на тему грузинської кухні.

Ця страва — два в одному. Картопелька просочується соком та жиром із ребер та вкривається апетитною золотавою скоринкою. М’ясо ж виходить таким ніжним та м’якеньким, що практично само відстає від кісточки. А аромат під час приготування змусить прибігти на кухню всіх домашніх. Принаймні, у мене навіть котяра — віскасовий наркоман, який крутить носом від усіх «людських» харчів, сидів перед духовкою та гіпнотизував її дверцята:)

Інгредієнти:
500 г свинячих реберець, приправи хмелі-сунелі та до м'яса, сіль, мед, картопля, перець чорний мелений, паприка.

Приготування:
Все дуже просто! Реберця розрізати і натерти сумішшю (приправи + сіль+мед). Залишити маринуватися на 2-3 години.

Картоплю почистити та розрізати начетверо, викласти на деко. Посолити, поперчити та посипати паприкою.

Викласти мариновані ребра на картопельку.

Накрити деко фольгою і запікати годину.

Потім фольгу зняти й готувати ще півгодини до утворення апетитної скоринки.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31