ye-logo.v1.2

Вибори в Росії: не всі хмельницькі нардепи визнали їх нелегітимними

Політика 3525
У Криму, де росіяни провели вибори до своєї Думи, чимало людей прийшло на дільниці, щоб зіпсувати бюлетні
У Криму, де росіяни провели вибори до своєї Думи, чимало людей прийшло на дільниці, щоб зіпсувати бюлетні. Фото: vk.com

Верховна Рада України прийняла постанову щодо невизнання виборів до Держдуми РФ на території окупованого Криму.

«За» - 264. «Проти»- 0. «Утрималось» - 1. «Не голосувало» - 60. Рішення прийнято. Ось так коротко можна розповісти про сьогоднішнє голосування в парламенті за проект Постанови про «Заяву Верховної Ради України з приводу невизнання Україною легітимності виборів до Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації сьомого скликання, їх результатів та правових наслідків, та відповідно, складу, повноважень, актів та рішень Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації сьомого скликання».

Прийнявши відповідно постанову, сьоме скликання Держдуми РФ і всі його рішення визнаються українським парламентом нелегітимними. А все через те, що в окупованому Криму росіяни провели вибори до своєї Держдуми. Та чи всі обранці від Хмельниччини визнали новий парламент сусідньої держави нелегітимним?

«Порошенківці» Роман Мацола, Сергій Мельник, Володимир Мельниченко, Андрій Шинькович, а також Олександр Ксенжук проголосували «за» відповідну постанову. А ось позафракційного Олександри Гереги та Вікторя Бондаря з «Партії «Відродження», згідно даних голосування на сайті парламенту, не було. Ще один нардеп – Сергій Лабазюк з «Волі народу», не голосував. Щоправда, за повідомленням прес-служби народного депутата Сергія Лабазюка, у Сергія Петровича не спрацювала картка і він вже написав заяву, щоб його голос зарахували як «за».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую