ye-logo.v1.2

Поліцейські затримали зловмисника, який зарізав чоловіка поблизу одного із розважальних закладів Хмельницького

Кримінал 2117
Поліцейські затримали 38-річного підозрюваного неподалік від місця скоєння злочину
Поліцейські затримали 38-річного підозрюваного неподалік від місця скоєння злочину. Фото: socportal.info

Підозрюваному може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

У суботу, 17 вересня, близько 3-ї години ночі в дворі будинку по вулиці Свободи, 1а поблизу одного із розважальних закладів міста Хмельницького сталася різанина. В результаті сутички — один чоловік загинув, ще двоє у лікарні.

"Між відвідувачами цілодобового розважального закладу виникла суперечка, яка переросла в групову бійку. Під час сутички постраждало троє чоловіків. Підозрюваний наніс проникаюче ножове поранення у груди 42-річному жителю села ДавидківціХмельницького району, від чого останній помер у кареті швидкої допомоги. 28-річний хмельничанин отримав удар ножем у живіт з пошкодженням печінки. Його госпіталізували в реанімаційне відділення Хмельницької міської лікарні. Ще один потерпілий — 41-річний житель села Клинове Городоцького району. Йому зловмисник порізав спину", - повідомляють у Нацполіції.

Поліцейські затримали 38-річного підозрюваного неподалік від місця скоєння злочину. Той перебував у стані алкогольного сп’яніння. За фактом відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 115 та частиною 2 статті 115 (через статтю 15) Кримінального кодексу України (умисне вбивство і замах на вбивство). Підозрюваному може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую