ye-logo.v1.2

Четверо чоловіків накрали на Красилівщині опіумного маку на 100 тисяч гривень

Кримінал 1532
Чоловіки накрали маку
Чоловіки накрали маку. Фото: hm.npu.gov.ua

Усе вилучили і направили на експертизу.

 Поліцейські затримали чоловіків, які викрали 8 кілограмів маковиння із легального макового поля, розташованого у Красилівському районі.

«Працівники Другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності разом зі співробітниками охоронної фірми «Добробут» 19 вересня «на гарячому» затримали чотирьох чоловіків, які крали мак із поля, власник якого має спеціальну ліцензію на вирощування снодійного маку», - повідомили в поліції.

Зловмисниками виявились четверо чоловіків: 40-річний хмельничанин разом із 15-річним сином, 39-річний мешканець Красилова та 20-річний житомирянин. Загалом у чоловіків вилучили декілька мішків і пакетів з маковинням, загальною вагою 8 кілограм, що за цінами «чорного» ринку коштує близько 100 тисяч гривень. Усе вилучене направлено на експертизу.

Чоловіки пояснили поліцейським, що мають проблеми із наркотиками і збирали мак для власного споживання. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 308 (викрадення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую