ye-logo.v1.2

Цього року подоляни віддали на армію вже понад 160 мільйонів гривень

Суспільство 1614
Область спрямувала на зміцнення обороноздатності України 400 мільйонів гривень
Область спрямувала на зміцнення обороноздатності України 400 мільйонів гривень. Фото: з архіву

Таку суму військового збору називають фіскальники.

 За час запровадження військового збору, тобто з серпня 2014 року, подоляни віддали на зміцнення обороноздатності України 403 мільйон гривень цього патріотичного платежу. За інформацією фіскальників області, йьогоріч з доходів мешканців Хмельниччини до державного бюджету мобілізовано 161,2 мільйона гривень військового збору.

Як повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб фіскальної служби області, при цьому темп росту у порівнянні з аналогічним періодом минулого року склав 122 відсотки, що в абсолютній величині означає збільшення надходжень на 30 мільйонів гривень.

«Суттєве зростання надходжень військового збору в області фіксується майже у всіх містах та районах. А це вказує на вагомий ефект від заходів ДФС з детінізації доходів, зокрема у напрямку легалізації заробітної плати», – коментує керівник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Анатолій Марценюк.

Фіскальники нагадують, що сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нарахувати і сплачувати ці податкові платежі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую