Гаряча тема:
- Війна
Використовувала прямокутну форму 33 на 20 см. З цього ж тіста взимку можна робити пироги з яблуками або варенням.
Інгредієнті:
200 г сметану, 4 яйця, 200 г вершкового масла або маргарину, 3 склянки борошна, склянка цукру, 2 ч. л. розпушувача, ванілін, персики и сливи.
Приготування:
Цукор та ванілін збити яйцями міксером. Додати сметану, м'яке масло, продовжуючи збивати. Ввести борошно з розпушувачем (поступово, щоб тісто за консистенцією було схоже на домашню сметану).
Персики й сливи нарізати часточками.
Форму встелити пергаментним папером та змастити маслом. Тісто викласти у форму (трохи залишити для верху).
Зверху розкласти персики, вдавлюючи трохи в тісто.
Потім сливи в два шари.
Тісто, яке залишилося, покласти в кулінарний мішок і насадкою з маленькою дірочкою видавити смужки (я зробила решітку).
Випікати при 200°С близько 40 хвилин.
Готовий пиріг ще гарячим посипати цукровою пудрою.
Коли пиріг охолоне, нарізати його порційними шматочками.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: