clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Пиріг сливово-персиковий

Готовий пиріг ще гарячим посипати цукровою пудрою.

Готовий пиріг ще гарячим посипати цукровою пудрою.. Фото: автора

Пухкий, красивий та апетитний пиріг. У міру солодкий, швидкий у приготуванні й дуууже смачний!

Використовувала прямокутну форму 33 на 20 см. З цього ж тіста взимку можна робити пироги з яблуками або варенням.


Інгредієнті:
200 г сметану, 4 яйця, 200 г вершкового масла або маргарину, 3 склянки борошна, склянка цукру, 2 ч. л. розпушувача, ванілін, персики и сливи.


Приготування:
Цукор та ванілін збити яйцями міксером. Додати сметану, м'яке масло, продовжуючи збивати. Ввести борошно з розпушувачем (поступово, щоб тісто за консистенцією було схоже на домашню сметану).


Персики й сливи нарізати часточками.
Форму встелити пергаментним папером та змастити маслом. Тісто викласти у форму (трохи залишити для верху).

Зверху розкласти персики, вдавлюючи трохи в тісто.

Потім сливи в два шари.

Тісто, яке залишилося, покласти в кулінарний мішок і насадкою з маленькою дірочкою видавити смужки (я зробила решітку).

Випікати при 200°С близько 40 хвилин.

Готовий пиріг ще гарячим посипати цукровою пудрою.

Коли пиріг охолоне, нарізати його порційними шматочками.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31