ye-logo.v1.2

Гройсман: У конкуренції областей Хмельниччина буде в лідерах

Суспільство 7048

Такі припущення висловив Прем’єр-Міністр України під час презентації проекту програми "U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку"

Нещодавно у Вінниці голова ОДА та директор офісу реформ презентували Прем’єр-Міністру Володимиру Гройсману та Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадію Зубку результати реформи децентралізації на Хмельниччині.

За словами директора офісу реформ Сергія Яцковського, якщо усі громади, які подали заяви на об’єднання уже цього року, «підуть на вибори», то у Хмельницькій області буде 51% усього сільського населення в об’єднаних громадах.
Загалом на Хмельниччині уже діють 22 об’єднані територіальні громади.

Після почутого, Володимир Гройсман зауважив, що серед областей є конкуренція за інвестиції, показники рівня життя людей, розвитку інфраструктури і Хмельниччина має всі шанси бути в лідерах.

«Зараз іде шалена конкуренція між регіонами і Хмельниччина буде в лідерах. Той, хто ефективно проведе систему об'єднання територіальних громад, буде в лідерах. Ви будете сильнішими, ви будете заможнішими, ви будете успішнішими", - наголосив Володимир Гройсман, а Міністр регіонального розвитку і будівництва Геннадій Зубко додав, що директор офісу реформ Сергій Яцковський – це найкращий координатор Офісу реформ в Україні.

 


Підготувала Ангеліна Мовчан. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую