ye-logo.v1.2

Волейбол. "Новатор" вдало розпочав сезон, але... тренер команди незадоволений якістю гри

Спорт 3162
Хмельничанам перемога в останньому матчі над Родничком-Колосом далася не легко
Хмельничанам перемога в останньому матчі над Родничком-Колосом далася не легко. Фото: автора

У Хмельницькому визначили володарів двох путівок до наступного раунду Кубка України.

 Три дні фізкультурно-оздоровчий комплекс "Новатор" перетворився на центр волейбольних подій. Тут відбувся перший етап Кубка України з волейболу в групі "В", в якій зійшлися хмельницькі "Новатор", "Новатор-2-Прикордонник", нетішинський "ХАЕС-НАЕК" та "Родничок-Колос" з Новоселиці Чернівецької області.

Після перших двох ігрових днів фаворит групи - "Новатор", здобув достроково путівку до наступного раунду змагань. Адже виграв свої матчі в дублерів та нетішинців. Обидва рази з рахунком 3:0.

Матч "Новатор-2-Прикордонник" - "ХАЕС-НАЕК" тривав 111 хвилин.

В останній день змагань вирішувалася доля другої путівки. "Новатор-2-Прикордонник" свій матч проти команди "ХАЕС-НАЕК" розпочав доволі вдало, вигравши перші дві партії. Й був близьким до першої перемоги, але... нетішинці змогли не лише відігратися, а й у вирішальній 5 партії виграти матч. У підсумку команда "енергетиків", яка в новому чемпіонаті України гратиме в вищій лізі, посіла друге місце в турнірній таблиці. Посунути її міг лише "Родничок-Колос".

"Родничок-Колос" мав шанси, аби пройти до наступного раунду Кубка України.

Аби стати другими та здобути путівку до наступного етапу, буковинцям необхідно було виграти в "Новатора". Хоча їх влаштовувала й поразка, але з рахунком 2:3. Та хмельничани не збиралися дарувати супернику очки. Впевнено вигравши першу партію з рахунком 25:12, далі "Новатору" було дуже важко. Адже в другій та третій партіях "Родничок-Колос" постійно вигравав. Але... хмельничани під кінець партій знаходили в собі силу та "виривали" перемоги - 25:23. 

У другій та третій партії чернівчани дали бій "Новатору".

Атаки "Новатора" часто оминали блокуючих "Родничка-Колоса".

"Новатор" не раз перегравав суперника за рахунок досвіду.

Сергій Попов (№9) та Олексій Денін (№2) тепер грають за "Новатор".

Хмельницький "Новатор" здобув три перемоги з рахунком 3:0

Отож, до наступного етапу Кубка України вийшли "Новатор" та "ХАЕС-НАЕК". "Задоволений результатами, а ось якістю гри, яку продемонстрували гравці - ні, - каже головний тренер хмельничан Роман Ковальчук. - Але на це є причини - ми по суті лише зараз змогли зібрати всіх гравців та подивитися на їхні зв’язки. Є над чим працювати. А тому місяць, що лишається до старту чемпіонату в Суперлізі, будемо непосильно працювати".

"Новатор" прогнозовано пройшов до наступного раунду Кубка України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую