ye-logo.v1.2

Футбол. Принциповий суперник «Поділля» виявився хмельничанам не під силу

Спорт 1952
Востаннє Поділля та Нива-В зустрічали в Кубку України 20 липня. Тоді вінничани перемогли з рахунком 3:1
Востаннє Поділля та Нива-В зустрічали в Кубку України 20 липня. Тоді вінничани перемогли з рахунком 3:1. Фото: з архіву

Хмельницька команда зіграла черговий матч у чемпіонаті України серед команд другої ліги

Зустрічі «Поділля» з вінницької «Нивою» вже багато років носять принциповий характер. Такі матчі вболівальники називають «подільським дербі», а тому й не дивно, що на матч проти «Ниви-В» з Хмельницького вирушили декілька десятків фанатів.

Щоправда. побачити бодай один гол у ворота вінничан, хмельничанам не судилося. А ось у ворота «Поділля»… «Скажу відверто, якби не голкіпер Сергій Дворник, голів було б ще більше, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Балицький. – У Вінниці сильніша команда, досвідченіші футболісти. У нас же… більшість тільки почала грати в дорослий футбол».

Ще в першому таймі в ворота хмельничан влетіли два голи. Ще два – після перерви. У підсумку 4:0 на користь «Ниви-В». І це вже восьма поразка «Поділля» в десяти матчах.

Свою наступну гру хмельничани мають провести в рідних стінах першого жовтня проти «Інгульця-2» - одного з лідерів чемпіонату. Щоправда, поки невідомо, чи відбудеться цей матч у Хмельницькому, адже на СК «Поділля» продовжують реконструювати легкоатлетичне ядро.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую