ye-logo.v1.2

Правоохоронці затримали злодія-рецидивіста, який побив і пограбував жінку

Кримінал 1778
Підозрюваний перебуває під вартою
Підозрюваний перебуває під вартою. Фото: prozoro.info

Подія сталася декілька днів тому в місті Старокостянтинів.

У Шепетівці затримали зловмисника, який вдарив жінку по голові, зняв з неї золоті прикраси, відібрав сумочку і мобільний телефон. У поліції кажуть, що загальна сума збитку склала близько 25 тисяч гривень. 

"Подія сталася декілька днів тому в місті Старокостянтинів. Потерпіла познайомилась зі зловмисником в одному із розважальних закладів. Коли близько 1-ї години ночі вони вийшли на вулицю, чоловік несподівано вдарив нову знайому по голові та відібрав у неї золотий ланцюжок, кільце, сумку, де було 1,5 тисячі гривень, документи та ключі від будинку, а також іPhone 5. Загальна сума збитку склала близько 25 тисяч гривень. Правоохоронці переглянули відео з камер спостереження у закладі, і з’ясували, що підозрюваним є 30-річний хмельничанин, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі. Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські затримали зловмисника в Шепетівці, куди він поїхав до свого знайомого", - повідомляють у Нацполіції.

Викрадені документи віддав грабіжник товаришу. Сумку він викинув у річку, а прикраси і телефон, за його словами, продав випадковим покупцям. Усю інформацію перевіряють. Підозрюваний знаходиться під вартою. Йому доведеться відповідати перед законом за частиною 2 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую