ye-logo.v1.2

Чемпіонат Хмельницького з веслування: перемоги та сльози учасників

Спорт 3535
Попри осінню прохолоду, юні веслувальники взяли участь у відкритій першості Хмельницького
Попри осінню прохолоду, юні веслувальники взяли участь у відкритій першості Хмельницького. Фото: автора

Юні веслувальник з двох міст області взяли участь у відкритій першості.

Річка Південний Буг на один день перетворилася на водну спортивну арену, яка прийняла відкриту першість Хмельницького з веслування на байдарках і каное. Юні спортсмени 2001-2006 року народження з обласного центру та Волочиська декілька годин змагалися за нагороди.

Змагання відбувалися як серед хлопчиків, так і серед дівчат. «Призерів було багато, адже змагалися в різних вікових категоріях, на різних дистанціях, - каже начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. – Чому участь у них взяли лише хмельничани та діти з Волочиська? Просто саме лише в цих двох містах у нас займаються веслуванням».

Поки одні змагалися, інші готували свої човни

Змагання проходили на байдарках на декількох дистанціях

Хтось радів перемозі, а хтось плакав, що не зміг дістатися фінішу, оскільки його човен перекинувся. Утім, тренери не сварили своїх підопічних, а підбадьорювали: «Нічого! Це змагання, на яких ти вчишся. І будь-який спортсмен хоч раз у своїй кар’єрі перекидався з човном». І справді, яскравий приклад – олімпійський чемпіон Юрій Чебан. Щоправда, його човен у Ріо перекинувся вже за фінішною лінією.

Каноїсти також змагалися на різних дистанціях

Проплив, забери човен за на берег

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую