ye-logo.v1.2

Апеляційний суд області із новими молодими керівниками

4097

На початку вересня 18 суддів суду пішло у відставку.

Сьогодні, 27 вересня, громадськості представили нову керівну верхівку Апеляційного суду Хмельницької області. Ще на початку вересня, 18 служителів Феміди звільнилися, а, вже екс-голова Апеляційного суду, Віктор Ковтун, досягнув 65-річчя і склав повноваження. Вже 8 вересня на зборах суду головою обрали Анатолія Марцинкевича.

“Учора в нас відбулися збори суддів. На них обрали заступника голови суду — Інну П’єнту,  суддів-секретарів судових палат - Олега Ярмолюка та Сергія Болотіна. Загалом в Апеляційному 50 суддів штату, з них працювало реально 41 суддя. У нас є суди в області, де працює один суддя, це дуже складно. Всі наші колеги, які звільнились, рішення прийняли самі. Пішли кращі судді. Невизначеність, ці закони які приймаються, нападки на людей - створили такі умови, що вони вирішили піти", - каже новопризначений Анатолій Марцинкевич.

За його словами, тепер керуватиме нова молода команда. Хоча є й суді із значно більшим досвідом роботи, але провівши моніторинг, поспілкувавшись із суддями, зупинились саме на цих кандидатурах. Додає, що через те, що кількість суддів зменшилась, значно збільшиться навантаження на тих, хто залишився виконувати свої обов'язки.

В Апеляційному суді нові керівники

“В таких умовах наші колеги змушені були іти у цю відставку. Їх нам дуже не вистачатиме, їх мудрості й досвіду. Тягар лягає на наші плечі. Кожен суддя сидить до пізнього вечора, бо треба опрацювати великий обсяг нормативної бази, щоб підготуватися до справи”, - каже заступник голови суду Інна П’єнта.

Екс-голова Апеляційного суду Віктор Ковтун додає, що перш ніж звільнитись, усі служителі Феміди подали свої декларації за поточний рік.


 

Коментарі:

Віктор Веттер 27.09.2016 19:19

Пьента больше не сидит по ночам. Она за последние пару лет испортилась на глазах и начала клепать заказушные решения. Даа,.. долго ждала молодёжь когда уйдёт старое ворьё и можно будет наконец присосаться к денежным потокам...)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую