ye-logo.v1.2

Двоє 18-річних юнаків викрали 8 транспортних засобів у Славутському районі

Кримінал 1646
Хлопці обмінювали мопеди на телефони, комп
Хлопці обмінювали мопеди на телефони, комп'ютери та іншу техніку. Фото: hm.npu.gov.ua

Усе вдалося поцупити з дворів будинків.

 На Хмельниччині оперативники розкрили серію крадіжок скутерів та мотоциклів. Правоохоронці затримали двох 18-річних юнаків, які за один місяць поцупили 8 транспортних засобів.

«Упродовж вересня Славутським районом прокотилася серія крадіжок мопедів, скутерів та мотоциклів. Працівникам поліції вдалося встановити зловмисників. Ними виявились двоє 18-річних юнаків, які товаришували з дитинства. Один мешкав у Нетішині, інший — в Старому Кривині Славутського району», - повідомляє прес-служба поліції області.

Як зауважують у поліції, раніше хлопці проблем із законом не мали, а нещодавно вирішили «підзаробити». Впродовж вересня юні зловмисники викрали 8 транспортних засобів — мопеди, скутери та мотоцикли марок Honda та Yamaha. Вартість кожного — від 5 до 15 тисяч гривень.

«Хлопці викрадали транспортні засоби прямо з дворів будинків. Потім у інших селах району обмінювали мопеди на телефони, комп’ютери та іншу техніку. Усі викрадені транспортні засоби вже вилучено, після проведення необхідних слідчих дій їх буде повернуто законним власникам», - додають правоохоронці.

Юнакам вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої. Наразі правоохоронці перевіряють юнаків на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую