ye-logo.v1.2

Президент федерації легкої атлетики перевірив стадіон «Поділля»

Спорт 2002
Поки на СК Поділля тривають ремонтні роботи, він закритий для проведення спортивних змагань
Поки на СК Поділля тривають ремонтні роботи, він закритий для проведення спортивних змагань. Фото: з архіву

Ігор Гуцул заявив, що буде «жорстко відстежувати фінальну частину реконструкції»

На хмельницькому стадіоні «Поділля» триває завершальний етап реконструкції легкоатлетичного ядра. Днями подивитися, як тривають роботи, завітав президент федерації легкої атлетики Ігор Гуцул.

«ФЛАУ неодноразово відправляла до Хмельницького своїх експертів, які надавали рекомендації щодо імплементацій правил та стандартів ІААФ на цьому стадіоні. І наразі переді мною стояли наступні завдання: ознайомитися з ходом реконструкції і оцінити якість робіт, які виконуються. Якщо хід реконструкції нас задовольняє, то з приводу якості робіт є питання, і ми будемо дуже жорстко відстежувати фінальну частину реконструкції, щоб не допустити якихось відхилень від існуючих стандартів», - слова Ігоря Гуцула наводить прес-служба федерації.

Це має бути тренувальний легкоатлетичний стадіон із шістьома доріжками по колу. «Такі стадіони також належить сертифіковувати. І ми максимально маємо відстежуватимемо усе до найдрібніших деталей, не допустимо жодних відхилень в технології та якості робіт. У Хмельницькому у нас гарні легкоатлетичні традиції, звідти у нас були, є та будуть чудові спортсмени та олімпійці. І факт появи стадіону з синтетичним покриттям у цьому місті – дуже позитивний момент, це рух вперед», - зауважив пан Гуцул.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую