ye-logo.v1.2

Ексклюзивний Старокостянтинів отримав можливість економити гроші та час разом із «Київстар Все разом» На правах реклами

Суспільство 2222

«Київстар Все разом» – саме так оператор об'єднав відразу 3 популярні послуги – мобільний зв'язок, домашній Інтернет і телебачення – в одному пакеті.

Доступним цей тарифний план ставуже з 15 вересня для жителів міста Старокостянтинова. Головними перевагами є простота підключення, єдиний персональний кабінет для управління відразу всіма послугами, оплата з мобільного номера, а також знижка на рахунок до 50%.

Ви, напевно, не раз мріяли про те, щоб настав день, коли вам не доведеться здійснювати 3 окремі операції: управляти платежами за мобільний зв'язок, домашній Інтернет і телебачення. Тепер цей день настав! З 15 вересня Київстар об'єднав ці послуги в одній пропозиції «Київстар Все разом». Це зручно і вигідно – переконайтеся самі!

Швидко!
Тепер вам не доведеться довго розбиратися з цінами і тарифними планами кількох провайдерів. Для абонентів із різними запитами, потребами і турботами послуга «Київстар Все разом» пропонує на вибір всього 2 тарифних плани вартістю 120 грн і 259 грн на місяць.

Отож деталі: із тарифним планом «Київстар Все разом 120» ви отримаєте безлімітне спілкування в мережі Київстар, 60 хвилин дзвінків по Україні, 2 000 МБ мобільного Інтернету та можливість безмежно довго спілкуватися у соцмережах Facebook, Facebook Messenger, ВКонтакте, Twitter, Одноклассники та месенджерах Viber і WhatsApp. Також вам буде доступний «Домашній Інтернет» зі швидкістю 50 Мбіт/с.

Другий тарифний пакет «Київстар Все разом 259» ідеально підійде для великої родини: необмежені дзвінки у мережі Київстар, 300 хвилин розмов по мобільному з абонентами інших операторів, 6 000 МБ високошвидкісного мобільного Інтернету, 500 SMS та можливість безлімітного доступу до фільмів і музики онлайн через стрімінгові сервіси Zvooq, Яндекс.Музыка, Deezer, Fonoteka, MEGOGO, Divan.TV. Цей пакет також передбачає «стаціонарні» послуги: домашній Інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с, можливість перегляду до 100 цифрових телеканалів (дитячих, спортивних, освітніх, розважальних тощо). А можливість перегляду улюблених телепередач та фільмів відразу з чотирьох екранів, наприклад, із мобільного, планшета, телевізора і ноутбука, примиряє велику родину у постійній «боротьбі» за пульт.

Зручно!
Ще один важливий момент – управляти послугами можна з єдиного персонального онлайн-кабінету. Це означає, що ви отримуватимете 1 рахунок за всі телеком- і ТБ-послуги. Оплата буде відбуватися автоматично, з мобільного рахунку.
А це значно зручніше, ніж постійно переживати, чи заплатив за Інтернет, чи не забув оплатити телефон або телевізор. До того ж, гуртом дешевше!

Економно!
При «гуртовому» підключенні до послуги «Київстар Все разом» клієнти можуть отримати суттєву вигоду – знижку до 50%!

Якщо у вас є запитання про тарифи, оплату або користування послугою, звертайтеся в єдину службу підтримки, зателефонувавши за номером 466, або відвідайте будь-який магазин Київстар.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую