clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат з сьомгою, апельсином та кунжутом (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

Викласти салат на тарілку й перед подачею посипати кунжутом.

Викласти салат на тарілку й перед подачею посипати кунжутом.. Фото: автора

Свіжий, соковитий та легкий салатик для романтичної вечері чи святкового застілля.

Інгредієнти:
300 г малосольної сьомги, зелений базилік (або листя салату), запарені родзинки, 1 болгарський перець, апельсин, кунжут, цедра половинки апельсина та половинки лимона.
Заправка: 3 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду (за бажанням), сіль, мелений чорний перець.

Приготування:
Сьомгу нарізати смужками та замаринувати в суміші спецій, солі та цукру якмінімум на три години.
Перець нарізати соломкою, листя базиліку (або салату) помити та підсушити.
Потерти цедру з лимона та апельсина.
Апельсин почистити від шкірки й розділити на часточки, видаляючи перетинки.
Родзинки попередньо запарити.
Приготувати заправку: змішати оливкову олію, лимонний сік, мед, перець і сіль. Все ретельно перемішати.
З’єднати всі складові салату, полити заправкою, ретельно перемішати. Викласти на тарілку й перед подачею посипати кунжутом.


 

Підписатися на канал "Є" в Youtube

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 08.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26
27.88
27.93
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31