ye-logo.v1.2

Кам’янець-Подільський прийматиме театралів з усієї країни на фестивалі «Комора»

Афіша 2021
Відвідувачі побачать цікаві вистави від переможців минулого фестивалю та театрів, які завітають сюди вперше
Відвідувачі побачать цікаві вистави від переможців минулого фестивалю та театрів, які завітають сюди вперше. Фото: ufest.in.ua

У програмі: вистави, майстер-класи, творчі зустрічі, виставки-ярмарки та багато іншого.

 У місті Кам'янець-Подільський 14-17 жовтня триватиме театральний фестиваль «Комора». Це вже другий рік поспіль до міста над Смотричем з’їдуться театрали з усіх куточків країни.

Як зазначають організатори, фестиваль-конкурс проводять з метою підтримки та розвитку творчих стосунків між театральними колективами, об'єднання творчих людей різного віку, обміну досвідом театрального мистецтва. Відвідувачі побачать цікаві вистави від переможців минулого фестивалю та театрів, які завітають сюди вперше. Також у програмі «Комори» - різноманітні майстер-класи, творчі зустрічі, перформанс під відкритим небом і дитячі вистави.

«В нашій "Коморі" ви знайдете все найкраще і на будь-який смак, будуть тут чудові вистави, майстер-класи, творчі зустрічі, виставки-ярмарки, благодійні акції, ну і звичайно прогулянки Старим містом», - додають організатори.

Відкритий театральний фестиваль "Комора" відбуватиметься з 14 по 17 жовтня в РЦКіМ «Розмай». У світ сценічної майстерності глядачів занурять актори театрів Києва, Дніпра, Одеси, Рівного, Шостки, Полтави, Чернівців, Нововолинська, Хмельницького і Кам’янця-Подільського.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую